Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

1 an de “Curiozități Universale” cu Dragoș Popa, la Radio România Brașov FM

Publicat: vineri, 18 Septembrie 2020 , ora 19.47

Rubrica “Curiozități Universale” realizată de Dragoș Popa aniversează un an de la prima difuzare. Peste 100 de rubrici cu o mulțime de subiecte fascinante au fost transmise săptămânal, în cadrul emisiunii “Weekend Împreună”.

Prinși în agitația activităților zilnice, rareori avem ocazia de a ne documenta sau observa lucrurile fascinante care au legătură cu tot ceea ce ne înconjoară. Planeta noastră este un loc formidabil, cu sute de mii de curiozități care uimesc viziunea umană. În rubrica realizată de Dragoș Popa, unele subiecte vi se pot părea amuzante, în timp ce altele sunt cât se poate de serioase.

Absolut toate au rolul de a conștientiza cât de multe lucruri mai avem de învățat despre lumea care ne înconjoară.

“Sunt bucuros că în toată această perioadă am reușit să aduc în atenția ascultătorilor, subiecte inedite din domeniul curiozităților universale. Am descoperit că popii, damele și valeții de pe clasicele cărți de joc sunt figurile celor mai importante personalități din istorie. Am aflat de ce este căscatul contagios sau de ce sughițăm. Am rămas surprins să descoper că meseria de “trezitor” era la modă când nu existau ceasurile cu deșteptător sau că nu există diferențe între ouăle cu coajă maronie și cele cu coajă albă. Despre astfel de subiecte si curiozități am povestit în cele peste 100 de rubrici, iar acum putem spune la mulți ani, Curiozități Universale!”, a transmis Dragoș Popa.

Nu ratați subiectele interesante din cadrul rubricii de la Weekend Împreună - "Curiozități Universale", în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 9.30, pe 93,3 Radio România Brașov FM sau online de oriunde v-ați afla pe radiobrasovfm.ro.

Radio România Brașov FM