Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Șaguna, online pentru două săptămâni

Publicat: sâmbătă, 24 Octombrie 2020 , ora 16.00

Cursurile la Colegiul Național Andrei Șaguna se vor desfășura exclusiv online în următoarele două săptămâni, deoarece în școală au fost depistate trei cazuri de Covid-19.


Astfel, din 26 octombrie până în 6 noiembrie, inclusiv, școala va funcționa în scenariul roșu, iar cadrele didactice au fost deja anunțate despre această decizie.


Dacă la Saguna se știe deja că toate cursurile se vor desfășura online, celelalte școli din oraș sunt pregătite și ele pentru această situație, deoarece incidența cumulata la 14 zile în oraș se apropie de 3 la mie, situație în care toate unitățile scolare vor trece în scenariul roșu.


Dacă scenariul roșu va fi declanșat în municipiul Brașov, preșcolarii și elevii din clasa pregătitoare și clasele I-IV vor învăța o singură săptămâna online, deoarece săptămâna viitoare au vacanță. Ceilalți elevi și studenții se vor bucura de prima vacanță din acest an școlar abia de sărbătorile de iarnă. 

Sorin Țârcă