Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Autobuz safari virtual la Grădina Zoologică din Brașov

Publicat: luni, 2 Decembrie 2019 , ora 15.34

Grădina Zoologică din Brașov are, de astăzi, Safari virtual.

În această călătorie, vizitatorii vor întâlni cele mai spectaculoase animale din Africa. Practic, vizitatorii se vor îmbarca într-un autovehicul, își vor pune ochelarii virtuali și… aventura va începe.

Copiii vor putea vedea cum o girafă se apleacă peste autobuzul descoperit cu care se face excursia prin savană, dar si cum un rinocer lovește ușor vehiculul.

Cel mai palpitant moment este însă, cel în care un leu apare, brusc, alături de câteva leoaice care devorează o pradă. În tur nu lipsesc întâlnirile cu crocodilii, hienele, antilopele sau vulturii, iar o bucată dintr-un pod șubred se prăbușește în momentul în care acesta este traversat de autobuz.

Deocamdată, se fac teste pentru implementarea safari-ului virtual, însă copiii de la Școala Gimnaziala Nr. 9 chiar au putut testa turul virtual.

Un tur virtual cu autobuzul prin Africa va costa 15 lei în cazul adulților și 10 lei pentru cei mici.

Sorin Țîrcă