Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Brașovul, unul dintre cele mai iubite orașe din România

Publicat: joi, 23 Ianuarie 2020 , ora 12.32

Orașul de la poalele Tâmpei devine fascinant nu doar pentru turiști, ci chiar și pentru brașoveni care continuă să-l redescopere de la o zi la alta.

Ei sunt cuceriți de clădirile vechi, străduțele înguste cu piatră cubică, dar mai ales de cea mai mare biserică în stil gotic din România, Biserica Neagră. Toate acestea au devenit cu ușurință puncte de atracție și relaxare.

Brașovenii care au stat de vorbă cu noi ne-au enumerat motivele pentru care promovează și se mândresc cu orașul lor , dar ne-au mărturisit printre altele și marele minus al locului în care trăiesc - poluarea excesivă.

,,Activitățile culinare, turistice, munții și Piața Sfatului sunt de admirat. Din păcate, Brașovul este din ce în ce mai poluat și ne întristează acest lucru. Totuși, orașul de la poalele Tâmpei sperăm să nu își piardă vreodată din frumusețe. Recomandăm turiștilor să vină aici și pentru sporturile de iarnă. Poiana Brașov este cea mai potrivită pentru vacanțe de neuitat'' au declarat brașovenii pentru Radio România Brașov FM

În vara anului trecut, Brașovul a fost vizitat și promovat de 50 bloggeri din întreaga lume care au venit în orașul de la poalele Tâmpei tocmai pentru a-i cunoaște frumusețile turistice. Promovarea lor în mediul online a strâns peste 6 milioane de vizualizări pe Youtube și Instagram. De asemenea, în octombrie 2019, Brașovul a fost vizitat și de un renumit vlogger american care a realizat un filmuleț de promovare în mediul online despre atracțiile turistice și culinare. Toți au venit în orașul nostru la invitația consilierului local, Cristian Macedonski.

Cu siguranță, putem spune că, odată cu trecerea anilor, Brașovul rămâne la fel de fascinant și ofertant. În sezonul rece, turiștii nu stau prea mult pe gânduri și aleg să-și petreacă vacanța de iarnă la ski. În timp ce în sezonul cald drumețiile pe traseele montane sunt printre cele mai căutate activități.

Radio România Brașov FM