Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Brașovul va găzdui prima ediție a Cupei României la natație, la care vor veni și seniori

Publicat: luni, 16 Septembrie 2019 , ora 18.51

Aproximativ 300 de sportivi de la peste 60 de cluburi din țară se vor întrece, la Brașov, în prima ediție a Cupei României la natație.

Competiția va avea loc în perioada 4-6 octombrie și îi va aduce la start și pe seniorii Robert Glință și Daniel Martion, calificați deja la Olimpiada de la Tokyo, din 2020. 

Primarul municipiului Brașov, George Scripcaru, s-a întâlnit deja cu fosta campioană olimpică și mondială la înot Camelia Potec, președinte al Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, pentru a discuta ultimele detalii legate de proiectul de hotărâre pentru organizarea primei ediții a Cupei României adresată categoriilor Juniori, Tineret și Seniori. 

Proiectul de hotărâre privind asocierea dintre Primăria Brașov, Clubul Sportiv Municipal Corona Brașov și Federația Română de Natație și Pentatlon Modern în vederea organizării competiției va fi prezentat miercuri dezbaterii Consiliului Local.

În luna mai, bazinul Olimpic din Brașov a devenit al doilea din țară dotat cu echipamentele de ultimă generație cerute de Federația Internațională pentru organizarea de competiții. 

Adina Chirvasă