Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Cinci jucătoare de la CSM Corona Brașov, în selecționata României la Handbal

Publicat: miercuri, 9 Octombrie 2019 , ora 15.52

Antrenorii lotului național de handbal feminin, Thomas Ryde și Costică Buceschi, au chemat cinci jucătoare de la CSM Corona Brașov pentru stagiul de pregătire al tricolorelor, ce va avea loc, la Cluj Napoca, între 20-23 octombrie, în vederea pregătirii Campionatului Mondial din Japonia.

Pe lângă Eliza Buceschi, Cristina Laslo și Dario Bucur, care au participat și la acțiunea anterioară a naționalei, acum sunt în lot și Sorina Târcă și Bianca Bazaliu.

Naționala feminină de handbal se va reuni, cel mai probabil, în data de 18 noiembrie pentru ultimele pregătiri înainte de Campionatului Mondial din Japonia din perioada 30 noiembrie – 15 decembrie.

După câteva zile de pregătire pe plan intern, delegația tricoloră va pleca deja spre Kumatomo, pentru ediția 2019 a Campionatului Mondial.

Adrian Susanu