Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Coliziune pe DN1, între un microbuz și un autoturism

Publicat: joi, 22 August 2019 , ora 11.41

Coliziune pe DN1, între un microbuz de transport persoane, cu 10 călători și un autoturism cu 4 persoane. În urma accidentului au rezultat 2 victime, care primesc îngrijiri medicale la fața locului, potrivit reprezentanților IJP Brașov. 

Accidentul a avut loc, în urmă cu puțin timp, la ieșirea din Codlea spre Vlădeni. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în șanțul de pe partea dreaptă, în afara părții carosabile. 

3 ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean, 1 echipaj SMURD și un echipaj cu apă și spumă s-au deplasat la locul accidentului.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele și împrejurările producerii accidentului, a precizat agent de poliție Nadia Olaru. La testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0.

La această ora traficul este îngreunat, în zonă. Se circulă alternativ, pe un singur fir.

Mihai Cojocaru