Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Corona Brașov joacă vineri, pe teren propriu

Publicat: joi, 3 Octombrie 2019 , ora 13.03

Echipa de handbal Corona Brașov va juca vineri, de la ora 15.00, pe teren propriu, în compania formației Măgura Cisnădie, în etapa a 6-a Ligii Naționale.

Este primul joc al brașovencelor, după jocurile echipei naționale din preliminariile Campionatului European din 2020, acolo unde Corona a avut trei jucătoare convocate.

În partida cu Măgura Cisnădie, în lotul Coronei vor putea intra și Ivona Pavicevic și Elaine Gomes, care au primit permisul de ședere în România care le acordă implicit și dreptul de joc.

Singura jucătoare care mai așteaptă finalizarea actelor este extrema Natasha Nolevska.

După partida cu Măgura Cisnădie, Corona Brașov va juca marți, în deplasare, cu Gloria Buzău, urmând ca la finalul săptămânii viitoare echipa antrenată de Ion Crăciun, Marius Novanc și Gică Anton să debuteze pe teren propriu în Cupa EHF, în compania echipei Super Amara Bera Bera.

Partida de cupele europene este programată în data de 12 octombrie, la Brașov, de la ora 18.00.

Prețul unui bilet este de 15 lei, intrare generală.

Adrian Susanu