Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Data alegerilor locale din acest an este 27 septembrie, potrivit proiectului de lege elaborat de Autoritatea Electorală Permanentă

Publicat: sâmbătă, 20 Iunie 2020 , ora 16.15

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a elaborat proiectul de lege privind stabilirea datei alegerilor pentru autoritățile administrației publice locale din anul 2020, precum și a unor măsuri pentru buna organizare și desfășurare a acestora, care prevede că alegerile locale se vor desfășura pe 27 septembrie, informează Radio România Actualități.

Potrivit proiectului de act normativ publicat pe site-ul AEP, data desfășurării alegerilor pentru autoritățile administrației publice locale din anul 2020 se stabilește în ziua de duminică, 27 septembrie 2020, pentru:

a) consiliile locale ale comunelor, ale orașelor, ale municipiilor și ale sectoarelor municipiului București;

b) primarii comunelor, orașelor, municipiilor și ai sectoarelor municipiului București;

c) Consiliul General al Municipiului București;

d) primarul general al municipiului București;

e) consiliile județene;

f) președinții consiliilor județene.

Autoritatea Electorală Permanentă  precizează că proiectul de lege ar trebui să intre în vigoare cel târziu la data de 29 iulie 2020.

Radio România Actualități