ACUM:
12.10
Weekend împreună (continuare)
Urmează:
13.00
Buletin de știri
Apoi:
13.03
Top 30 Brașov FM

Înapoi

De 1 an, dimineți de weekend vesele cu „Bună dimineața Transilvania”

Publicat: joi, 27 Februarie 2020 , ora 12.06

De un an vă trezește, weekend de weekend, cu bună dispoziție, cea mai bună muzică și ponturi de petrecere a timpului liber, utile atât pentru brașoveni, cât și pentru turiști. În fiecare dimineață de sâmbătă și duminică, pe frecvența 93,3 FM, Răzvan Țirea vă spune: "Bună dimineața Transilvania".

Radio România Brașov FM este, acum, la ceas aniversar. Pe 1 martie sărbătorim un an de la prima noastră emisie, iar în tot acest timp, Răzvan a făcut tot posibilul să fie "Mereu la înălțime":

"A trecut repede. Nici măcar nu mi-am dat seama când a trecut anul asta, dar atunci cand e vorba de pasiune timpul trece și frumos. A fost multă muncă, dar o echipă mișto, oameni faini, care știu ce au de făcut și lucrurile sunt mult mai simple atunci.", a spus Răzvan Țirea.

La prima noastră aniversare sărbătorim, în avans, printr-un concert caritabil în beneficiul pacienților îngrijiți de Hospice Casa Speranței, organizat, în 28 februarie, de la ora 19.00, la Sala Patria din Brașov. Pentru a dărui speranță suferinzilor de boli incurabile, Răzvan Țirea s-a implicat trup și suflet:

"Cred că a fost punctul cel mai slab pentru noi, pentru că nu ne-am promovat outdoor deloc în acest an. Am făcut primul eveniment la 1 an de la prima emisie. Este un eveniment de suflet pentru noi toți. A fost o muncă în echipă, toată lumea a tras pentru acest eveniment și ne putem bucura împreună pe 28 februarie să facem ceva pentru comunitate, pentru că până la urmă pentru comunitate #dăruimradio în fiecare zi și pe 28 februarie, împreună cu cei care ne vor fi alături #dăruimsperanță pentru cei de la Hospice Casa Speranței.", a adăugat Răzvan Țirea.

Așadar, pe 28 februarie #dăruimradio pentru pacienții aflați în îngrijirea HOSPICE Casa Speranței.

Marcăm un an de la prima emisie, pe 93,3 FM, printr-un concert extraordinar la care vor participa pianiștii Horia Mihail și Ioan-Dragoș Dimitriu, Big Band-ul Radio și Berti Barbera. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Brașov.

Adina Chirvasă