Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

De 1 an fără alarme, fără scandal – viața la matinal Radio România Brașov FM

Publicat: marți, 25 Februarie 2020 , ora 9.40

De 1 an fără alarme, fără scandal - viața la matinal Radio România Brașov FM.

Ștefan Cojocaru, realizatorul emisiunii "Bună dimineața, Transilvania!" ne-a declarat că pentru el matinalul de la radio e ca viața, mai în glumă, mai în serios.

"Eu ador să mă trezesc la ora 5, dar sunt și zile în care abia aștept să adorm și mă obosește gândul că trebuie să mă trezesc la ora 5. Schema emisiunii e simplă: lucrăm pentru a emite un matinal fără alarme, fără scandal. Colegii de la știri aduc cele mai importante informații din centrul țării, Emil Simion (care încă nu apare la microfon) are grijă să avem dimineți stereo, iar eu, văzând toată organizarea asta, nu fac nimic altceva decât să-mi păstrez zâmbetul în voce și să transmit totul ascultătorilor. La ceas aniversar, urez prietenului meu RRBV FM un sincer BUNĂ DIMINEAȚA!"

La aniversarea noastră am decis să #dăruimradio pentru pacienții îngrijiți de HOSPICE Casa Speranței. Așa încât, în 28 februarie, de la ora 19.00, la Sala Patria, vă așteptăm pe voi, cei cărora vă dăruim munca noastră, să ne fiți alături și să ajutați o cauză a comunității. Pe scenă vor urca pianiștii Horia Mihail și Ioan-Dragoș Dimitriu, Big Band-ul Radio și Berti Barbera. Pe 28 februarie, vom lua pulsul comunității direct din Sala Patria.

Radio Romania Brașov FM