ACUM:
0.00
Transilvania by night

Înapoi

DE 1 AN LA ÎNĂLȚIME - Concert aniversar Radio România Brașov FM

Publicat: joi, 13 Februarie 2020 , ora 14.48
Radio România Brașov FM împlinește un an de emisie, un an de când aducem Brașovul în centrul atenției. Cu această ocazie, în parteneriat cu Primăria Brașov, Radio România Brașov FM aduce pe scena sălii Patria un concert extrordinar susținut de pianiștii Horia Mihail și Ioan-Dragoș Dimitriu, Big Band-ul Radio, condus de Ionel Tudor, și cunoscutul interpret de blues, Berti Barbera. 

 Pentru că în fiecare zi #daruimradio ascultătorilor din Brașov, ne-am gândit să facem cadou concertul aniversar pacienților aflați în îngrijirea HOSPICE Casa Speranței.

Concertul va avea loc vineri, 28 februarie 2020, ora 19.00, la Sala Patria din Brașov. 

Pianiștii Horia Mihail și Ioan Dragoș Dimitriu vor oferi un Recital de pian la patru mâini, ce va impresiona prin tehnică, eleganță, vitalitate ritmică și expresivitate. 
Apoi, pe scena Sălii Patria vor urca dirijorul Ionel Tudor și Big Band-ul Radio, pentru a-l acompania pe Berti Barbera, într-un concert extraordinar de blues. 
Ca orice artist modern, Berti își deschide urechile și sufletul la diversitatea stilistică și la multiplele posibilități de redare a unei lucrări muzicale. La fiecare reprezentație, acesta reușește să dea o formă originală, spectaculoasă și accesibilă oricarei piese muzicale pe care o abordează și este pregătit să vă facă să vibrați pe muzica lui și la Brașov. 

Ne-am adunat cu toții pentru că vrem să #daruimradio pacienților aflați în îngrijirea HOSPICE Casa Speranței. Vă invităm să fiți alături de noi la acest eveniment caritabil special, pe 28 februarie 2020, ora 19.00, la Sala Patria din Brașov. 

Bilete disponibile pe https://spectacolebrasov.ro/ și la casa de bilete a Sălii Patria. Preț: 75 lei.
Eveniment organizat de Radio România Brașov FM, Primăria Municipiului Brașov și HOSPICE Casa Speranței.
http://www.radiobrasovfm.ro/
https://www.hospice.ro/ 


Radio Romania Brasov FM