Înapoi

De 1 an luăm „Pulsul zilei” la Radio România Brașov FM

Publicat: luni, 24 Februarie 2020 , ora 10.53

Informațiile zilei, dialoguri în direct cu „oamenii de pe teren”, invitați ai zilei, reportaje diverse în miezul zilei, când orașul pulsează. Altfel spus, un an de „Pulsul zilei”, adus de Florin Pop, zi de zi, de luni până vineri, între orele 11.00-15.00, pe frecvența 93,3 FM. Realizatorul emisiunii „Pulsul zilei”, Florin Pop. 

„Când a trecut vremea, nici eu nu știu. Cert este că 1 martie 2019 a fost începutul unei prietenii solide, aici, la Brașov. Trebuie să știți că în studioul Radio România Brașov FM au trecut peste o mie de initați. Am realizat mii de materiale informative, mii de reportaje.”

La aniversarea noastră am decis să #dăruimradio pentru pacienții îngrijiți de HOSPICE Casa Speranței. Așa încât, în 28 februarie, de la ora 19.00, la Sala Patria, vă așteptăm pe voi, cei cărora vă dăruim munca noastră, să ne fiți alături și să ajutați o cauză a comunității. Pe scenă vor urca pianiștii Horia Mihail și Ioan-Dragoș Dimitriu, Big Band-ul Radio și Berti Barbera. Pe 28 februarie, vom lua pulsul comunității direct din Sala Patria. 

„În timp, am devenit mai mult decât prieteni, suntem o familie. Așa cum știm, membrii unei familii se ajută. De aceea, ne-am gândit ca la aniversarea noastră să organizăm un concert extraordinar, caritabil, în beneficiul celor de la HOSPICE Casa Speranței.”, declară Florin Pop.

Biletele pentru concertul din 28 februarie sunt disponibile pe spectacolebrasov.ro și la casa de bilete a Sălii Patria. Prețul unuia este 75 de lei. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Brașov. 

Adina Chirvasă