Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Drumul care face legătura cu satele Paloș și Beia din comuna Cața a fost avariat

Publicat: vineri, 26 Iunie 2020 , ora 12.12

Drumul care face legătura cu satele Paloș și Beia din comuna Cața a fost avariat, aseară, din cauza inundațiilor, circulația autovehiculelor în zonă fiind imposibilă până la găsirea de către autorități a unor soluții pentru identificarea unor căi de acces.


Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, drumul este parțial distrus, iar mai multe gospodării din cele două sate au fost de asemenea inundate.


„Pentru înlăturarea efectelor produse în urma inundațiilor pompierii brașoveni au acționat în sprijinul populației și administrației publice locale pentru evacuarea apei din gospodării și din subsolurile mai multor locuințe. Peste 20 de gospodării au fost afectate de inundații în satul Paloș iar la această oră intervenim cu două autospeciale și 3 motompompe în satul Beia, pentru evacuarea apei din mai multe gospodării. Apele sunt în retragere. Important de precizat este faptul că în niciuna dintre situațiile gestionate nu s-au înregistrat victime și nicio persoană nu a avut nevoie de asistență medicală”, a spus maiorul Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Brașov.


Potrivit centrului Infotrafic un pod a fost rupt de viitură pe DJ 137A, în satul Paloș, comuna Cața, iar circulația a fost întreruptă de joi seară. Există rute alternative prin orașul Odorheiu Secuiesc.


Radio România Brașov FM