Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Excursie gratuită la Sinaia pentru copiii de la țară

Publicat: marți, 3 Decembrie 2019 , ora 15.31

Peste 20 de copii din comuna Balta Doamnei din Prahova s-au bucurat de o experiență pe care nu o vor uita mult timp. Ei au fost într-o excursie cum până acum nu au mai avut. Au vizitat stațiunea Sinaia, dar și crestele albe de zăpadă ale Bucegilor. Totul a fost posibil printr-un proiect al Primăriei Sinaia care, săptămânal, aduce gratuit la poalele Bucegilor copii de la țară. Copiii au vizitat si castelele Stirbey și Peleș.

Prin proiectul "O zi la Sinaia" primăria aduce în stațiune copii care nu au posibilități materiale. Orice școală care se află la o distanță de maximum 150 de kilometri distanță de stațiune poate aplica pentru acest proiect.

Elevii sunt transportați cu autorcatul primăriei, care le oferă copiilor si o masă.

Proiectul a luat naștere la începutul anului. Până acum de această experiență s-au bucurat peste 500 de elevi din județele Brașov, Dâmbovița și Prahova.

Sorin Secli