Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Formular electronic avizat, pe site-ul Serviciului de Telecomunicații Speciale

Publicat: sâmbătă, 28 Martie 2020 , ora 15.16

Grupul de Comunicare Strategică informează ca platforma electronică avizată pentru completarea declarațiilor online este funcțională.

Astfel, la adresa formular.sts.ro veți putea completă, de pe telefon sau calculator câmpurile predefinite și, ulterior, să salvați documentele în format PDF.

Sursa citată menționează că documentele necesită, totuși, semnătura olografă (de mână), pentru autentificarea acestora.

Tododată, datele personale nu sunt prelucrate de către STS, iar acestea vor rămâne în telefonul/calculatorul utilizatorului.

Declarațiile pot fi prezentate, pe timpul verificărilor făcute de autorități, direct de pe telefon, cu semnătură olografă aplicată, împreună cu actul de identitate, pe care personalul abilitat cu verificarea acestora le va putea fotografia.

Grupul de Comunicare Strategică atrage atenția că formular.sts.ro este singura platformă electronică avizată pentru completarea declarațiilor pe proprie răspundere/adeverințe de angajator. Orice alte astfel de platforme online NU beneficiază de acordul autorităților guvernamentale și nu se realizează în colaborare cu acestea.

Radio România Brașov FM