Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Încă un candidat la Primăria Brașov

Publicat: miercuri, 26 Februarie 2020 , ora 14.42

Încă un candidat pentru fotoliul de primar al Brașovului.

Actualul consilier județean Ionel Goidescu a anunțat, astăzi, că va candida la Primărie, la alegerile locale din luna iunie.

Goidescu este și coordonator politic la nivelul județului Brașov al partidului Alternativa pentru Demnitatea Națională (ADN), iar printre obiectivele pe care le are în vedere se numără transparența decizională și cea a cheltuirii banului public.

Ionel Goidescu este convins că pentru administrația publică locală a municipiului Brașov a sosit momentul schimbării.

,,Sunt multe lucruri care trebuie dezvoltate. Faptul că nici măcar din banii europeni lucrurile nu au fost corectate. Vedem proiecte,cu bani europeni pierdute, în condițiile în care municipalitatea are aportul inclusiv al polului de creștere a Asociației Metropolitane'' a declarat actualul consilier județean, Ionel Goidescu. 

La nivel național, ADN a lansat zilele trecute Proclamația de la București, document care susține că România nu mai poate accepta statutul de țară europeană "de mâna a doua".

Camelia Vlad