Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Irina Rimes, un vis împlinit pe scena Cerbului de Aur

Publicat: vineri, 23 August 2019 , ora 17.11
Irina Rimes

Irina Rimes debutează, în această seară, pe scena Festivalului Cerbul de Aur. Este un vis din copilărie împlinit, după cum a mărturisit artista din Republica Moldova care a adăugat că, pentru ea, orașul Brașov are o magie aparte.

Artista a împlinit, ieri, 28 de ani, iar debutul pe scena Cerbului de Aur nu este singurul cadou pe care l-a primit de ziua ei. Apropiații Irinei i-au cumpărat, printre altele, o ie, un pix personalizat și un aparat de făcut baloane de săpun, care a bucurat-o cel mai mult. Cadoul inedit a venit, însă, din partea fanilor, care i-au dăruit o stea.

Irina își compune singură cântecele și fiecare nou hit reprezintă o bucățică din viața și sufletul artistei. Modestă, a spus că ea este o ființă simplă și că atât ea, cât și muzica ei, trec prin mâinile unor oameni foarte talentați, începând cu procesul de creație și până în faza finală. Acesta este unul dintre secretele succesului ei.

Irina a mărturisit că nu este o mare fană a rețelelor de socializare și că iubește să trăiască viața live, înconjurată de cei dragi.

Martina Piukovici