Înapoi

„Jandarmeria văzută prin ochii copiilor“, concurs pentru cei mici de Ziua Copilului

Publicat: luni, 25 Mai 2020 , ora 13.14

Pentru că anul acesta, evenimentele dedicate Zilei Copilului trebuie desfășurate cu respectarea regulilor de distanțare fizică, Jandarmeria Brașov a mutat concursul de desene pentru cei mici în mediul online.


Astfel, a fost creat un eveniment pe pagina de Facebook, unde vor fi postate desenele copiilor cu tema „Jandarmeria văzută prin ochii copiilor“. Toate creațiile vor intra în concurs, iar cei care se vor clasa pe primele 3 locuri vor avea parte, după ieșirea din starea de alertă, de o zi petrecută alături de jandarmi.


„Îi provocăm pe cei mici să ne arate cum ne percep ei, prin desenele lor. Va fi „Jandarmeria văzută prin ochii copiilor“ și se va desfășura online. Pe pagina noastră de Facebook este organizat un eveniment unde pot posta copiii desene, poze, fotografiate sau scanate, iar în urma acestui concurs vor fi stabiliți 3 câștigători. Aceștia vor avea parte de 1 zi alături de jandarmi”, a spus purtătorul de cuvânt al IJJ Brașov, plt. maj. Ion Zaharia.


Chiar dacă nu se vor clasa pe primele locuri, toți copiii care vor participa la concurs vor avea expuse lucrările la sediul Jandarmeriei Brașov.

Desenele pot fi trimise aici:

https://www.facebook.com/events/283202292849849/

Camelia Vlad