Înapoi

Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye, show inedit pe scena Cerbului de Aur, de la Brașov

Publicat: duminică, 18 August 2019 , ora 13.41

Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye, trei artiști îndrăgiți de public, se vor reuni pe scena Cerbului de Aur, într-un show live, în premieră, pe 22 august. Dacă pentru cele două artiste este prima prezență la Festivalul din Piața Sfatului, pentru Olivier este a doua oară când urcă pe scena de la Brașov, după ce anul trecut a câștigat premiul I și premiul publicului.

În show-ul de pe scena Cerbului de Aur 2019, Ester va interpreta piesa „De-ai fi tu salcie la mal”, pregătită special pentru a onora muzica românească, iar Laura și Olivier vor cânta câte o melodie din repertoriul propriu. Apoi, vocile lor se vor uni și vor răsuna pentru prima dată împreună, alături de Big Band-ul Radio și Orchestra Operei din Brașov, sub conducerea dirijorilor Ionel Tudor și Andrei Tudor.

Prima seară a Festivalului Cerbul de Aur va fi deschisă de Zoli Toth, alături de ansamblul de percuție Cantus Mundi, pentru ca, după încheierea secțiunii de concurs, să intre pe scenă Ștefan Bănică, care anunță un recital plin de energie.

Festivalul Cerbul de Aur va avea loc în perioada 22-25 august, iar pe scena din Piața Sfatului vor mai urca Ronan Keating, Emeli Sandé, Irina Rimes, Corina Chiriac.

Totodată, cei 12 artiști din concurs vor performa în prima și a doua zi a Festivalului, joi și vineri, pentru ca sâmbătă să aflăm câștigătorii premiilor în valoare totală de 55 de mii de euro.

Festivalul se va încheia cu un spectacol folcloric care va reuni muzica populară tradițională românească și prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical.

Evenimentul va fi transmis în direct și în exclusivitate de Televiziunea Română, în perioada 22-25 august.

Adina Chirvasă