Înapoi

Mustața trage la mustață!

Publicat: joi, 28 Noiembrie 2019 , ora 13.25

Mustăcioșii din Brașov se alătură campaniei Movember susținută de colegul nostru de la Radio România Brașov FM, Răzvan Țirea.

Rareș Petre este un inginer brașovean care s-a întos în țară după 7 ani în care a muncit la Dublin. Și nu s-a întos cu „mâna goală”. La Dublin, Rareș a înțeles care este importanța berii craft și a deschis la Brașov o micro-berărie care produce berea după o rețetă populară în vestul Europei, inventată acum 300 de ani.

Rareș susține inițiativa Movember care, spune el, în Dublin, este un eveniment anual foarte important, ce are ca scop prevenirea cancerului de prostată.

Colegul nostru, Răzvan Țirea, s-a implicat în campanie. Timp de o lună  a purtat mustață și a încercat să strângă bani în beneficiul bolnavilor îngrijiți de Hospice Casa Speranței.

Brașovenii sunt îndemnați să-și lase mustață, fie ea și o “mustață de bere” și să îi susțină inițiativa lui Răzvan accesând  link-ul de mai jos:

https://hospice.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=10515&fbclid=IwAR3ichEQkIiaI3BBeXbtDq1CRnDRVNrmAS5ommfXD3PHLLMXTjc_YYWfIV0

Campania se va încheia la data de 3 decembrie, iar, pe lângă o faptă bună pentru cei aflați în mare nevoie, cei care donează pot intra automat în tragerea la sorți pentru a câștiga o cutie de bere nefiltrată, nepasteurizată și potrivit de amară, Mustață!

Radio România Brașov FM