Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Note mari la ultimele 3 specializări de la Medicină

Publicat: marți, 28 Iulie 2020 , ora 18.21

Au fost afișate rezultatele la ultimele trei specialități la care s-a susținut admiterea la Facultatea de Medicină din Brașov. Luni s-au desfășurat probele scrise la Asistență medicală generală, Laborator clinic și Balneofiziokinetoterapie și recuperare.

Cea mai mare medie de intrare a fost la Asistență medicală generală, unde unul dintre candidați a obținut 9,86. De altfel, pentru locurile bugetate, la această specializare notele celor admiși încep de la 8,74, în timp ce în cazul locurilor cu taxă cea mai mică medie este de 7,60.

La Balneofiziokinetoterapie, mediile celor admiși sunt cuprinse între 7,12 și 9,68, în timp ce la specializarea Laborator clinic s-a intrat cu note cuprinse între 7,01 și 9,50.

Dacă la examenul de duminică de la specializarea Medicină a contat doar nota de la examen, la cele trei specializări la care concursul a avut loc luni, media de admitere a fost formată, în proporție de 60%, din nota de la examen, și 40 % din media de la Bacalaureat.

Sorin Țârcă