ACUM:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)
Urmează:
21.00
Sinteza zilei
Apoi:
22.00
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)

Înapoi

Program redus și fără curse de noapte pe mijloacele de transport în comun din Brașov

Publicat: duminică, 22 Martie 2020 , ora 14.42

Administrația locală a decis suspendarea curselor RATBV în intervalul orar 22.00 - 6.00. Astfel, ultimele plecări de la capetele de linie vor fi în jurul orei 21.30. În cazul în care vor exista solicitări din partea personalului implicat activ în combaterea răspândirii virusului COVID-19, precum și a celui implicat în tratarea bolnavilor care au acest virus (medici, asistente, infirmiere etc.), RATBV își va adapta graficul pentru a putea asigura transportul acestor persoane. Solicitările vor fi depuse pe adresa ratbv@ratbv.ro.

De asemenea, la orele de vârf din zilele lucrătoare (dimineața, 6.00 - 9.00 și după-amiaza 13.00 - 18.00) vor fi aplicate reduceri de curse.

În afara orelor de vârf din zilele lucrătoare (9.00 - 13.00, 18.00 - 20.00) vor fi aplicate reduceri mai consistente a curselor.

Seara, dupa ora 20.00 din zilele lucrătoare, vor mai circula câte una, maxim două vehicule, numai pe liniile principale. Sâmbăta și duminica vor fi aplicate unele reduceri de curse în timpul zilei, mai consistente seara, potrivit conducerii RATBV.

Pe traseele metropolitane se vor aplica reduceri de curse pentru descurajarea deplasărilor care nu sunt strict necesare. Se vor aplica aceleași principii de reducere a curselor ca și în municipiul Brașov.

Curățenia și dezinfecția mijloacelor de transport în comun, a terminalelor și refugiilor RATBV vor fi intensificate, a precizat primarul George Scripcaru, președinte al Comitetului Local pentru Situații de Urgență.

Camelia Vlad