Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Programul ,,Școala Altfel'', doar în incinta instituțiilor de învățământ, iar deplasările, restricționate

Publicat: miercuri, 26 Februarie 2020 , ora 11.48

Ministerul Educației le-a cerut Inspectoratelor Școlare din toată țara ca programul „Școala Altfel” să aibă loc doar în incinta unităților de învățământ și să evite astfel deplăsarile.

Informarea a fost făcută în contextul creșterii numărului de cazuri de gripă, dar și în baza, cităm, „a atenționărilor Ministerului Sănătății și ale Ministerului Afacerilor Externe referitoare la riscul infectării cu diverse virusuri”.

De asemenea, oficialii din Educație cer suspendarea tuturor activităților în străinătate, iar persoanele care au fost în deplasări peste hotare, trebuie să prezinte, la revenirea în școală, un certificat medical care să ateste că sunt clinic sănătoase.

Totodată, Ministerul Educației cere ca toate excursiile și conferințele la nivel local sau național să fie și ele anulate. 

Saviana Russu