Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Spectacol sportiv de înalt nivel, la Râșnov, în acest weekend

Publicat: vineri, 30 August 2019 , ora 15.05

După ce a poposit pentru prima dată la Râșnov, în urmă cu doi ani, Cupa Continentală la masculin revine la Complexul Olimpic de pe Valea Cărbunării, cu două etape programate în perioada 30 august - 1 septembrie.

La startul competiției s-au aliniat sportivi din 14 țări: România, Cehia, Austria, Japonia, Germania, Polonia, Norvegia, Ucraina, Slovenia, Elveția, Turcia, Finlanda, Ungaria și Statele Unite ale Americii.

Cupa Continentală masculină este, pentru organizatori, un bun prilej de a mai face o repetiție generală înaintea unei noi premiere pentru România: organizarea unei reuniuni de două etape de Cupă Mondială masculină, reuniune ce este programată în februarie 2020.

Pe lângă competiția internatională de sărituri cu schiurile, autoritățile locale au pregătit și două festivaluri. Asadar, turiștii care se vor afla la Râșnov pot veni în Piața Unirii unde se va desfășura Festivalul Vinului, dar și un festival de muzică electronică.

Mihai Cojocaru