Înapoi

Un an de dialoguri multiculturale la „Pasaj urban”

Publicat: luni, 24 Februarie 2020 , ora 11.17
Invitați din cele mai diferite domenii, cinci seri pe săptămână, muzică și dialoguri multiculturale. Este, pe scurt, ceea ce înseamnă un an de Pasaj urban, emisiune adusă de Silvana Enache, seară de seară, de la orele 19.00, în casele ascultătorilor Radio România Brașov FM. Postul cel mai tânăr din rețeaua Radio România, care, în 1 Martie, împlinește un an de când emite în frecvența 93,3 FM. Realizatoarea emisiunii „Pasaj Urban”, Silvana Enache. 

„La un an de la prima emisie, sunt bucuroasă să pot spune că peste două sute de invitați au trecut pragul emisiunii Pasaj urban: scriitori, poeți, muzicieni, artiști lirici, interpreți de romanțe, pictori și graficieni - și lista poate continua. Pentru că la Pasaj urban am susținut arta, creația, evenimentele muzicale artistice din Brașov și din țară.” 

În 28 februarie, echipa Radio România Brașov FM #dăruieșteradio pentru pacienții aflați în îngrijirea HOSPICE Casa Speranței. Așa am decis să marcăm trecerea unui an de când suntem în undele brașovene. Alături de noi, la Sala Patria, începând cu ora 19.00, vor fi pianiștii Horia Mihail și Ioan-Dragoș Dimitriu, Big Band-ul Radio și Berti Barbera. Un eveniment în parteneriat cu Primăria Municipiului Brașov. Un eveniment caritabil la care vă invită și Silvana Enache. 

„Vă invit să fim împreună, pe 28 februarie, când sărbătorim un an de la prima noastră ieșire pe calea undelor. Vă aștept la concertul aniversar, organizat în beneficiul pacienților HOSPICE Casa Speranței. Împreună #dăruimradio și suntem MEREU LA ÎNĂLȚIME!”

Așadar, vă invităm să ne fiți alături, în 28 februarie! Biletele sunt disponibile pe spectacolebrasov.ro și la casa de bilete a Sălii Patria. Prețul unuia este 75 de lei. 
Adina Chirvasă