ACUM:
12.10
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
13.00
Buletin de știri
Apoi:
13.03
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Start în BikeRace Eldon Brașov!

Publicat: duminică, 2 Iunie 2019 , ora 7.07

Peste 350 de cicliști se vor întrece pe potecile și drumurile forestiere din jurul Brașovului la cea de-a șasea ediție a concursului de ciclism montan BikeRace Eldon Brașov. Competiția organizată de asociația Cetatea Brașovului își are cartierul general în Piața Unirii. De aici concurenții vor pleca în cursă pe trasee care străbat unele dintre cele mai spectaculoase poteci și drumuri forestiere din jurul centrului vechi al orașului și din stațiunea Poiana Brașov.
Înscrierile se pot face și la fața locului, începând cu ora 8.30, când concurenți sunt așteptați să-și ridice și kit-urile de participare. Vor fi trei probe de concurs: semimaraton (23 de kilometri), maraton clasic (39 de kilometri) și maraton ebike Uipath (39 de kilometri).
Buna organizare a concursului va fi realizată cu ajutorul partenerilor și a celor peste 100 de voluntari.

BikeRace Eldon Brașov își propune să promoveze un stil de viață sănătos, avînd intenția de a stârni interesul participanților și iubitorilor sportului în general asupra posibilității de a face mișcare pe potecile din jurul Brașovului. BikeRace Eldon Brașov se adresează atât cicliștilor experimentați cât și celor care acum descoperă pasiunea pentru acest sport.

Răzvan Țirea