Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

13 sportivi brașoveni la Jocurilor Olimpice de Tineret

Publicat: miercuri, 8 Ianuarie 2020 , ora 15.54

Comitetul Olimpic Sportiv Român a aprobat componența Echipe Olimpice naționale  la cea de-a treia ediție de iarnă a Jocurilor Olimpice de Tineret, care va avea loc la Lausanne, în Elvetia, în perioada 9 – 22 ianuarie 2020. 

35 de sportivi vor lua startul în întrecerile de biatlon, bob, hochei pe gheață, patinaj viteză, sanie, sărituri cu schiurile, schi alpin, schi alpinism, schi fond și snowboarding, zece dintre cele 16 discipline sportive la care se concurează la  competiția de la Lausanne 2020.

Din cei 35 de sportivi, 13 sunt brașoveni. Marian Folea și Nicolae Garbacea la biatlon, Ramona Ionel la patinaj vitează, Delia Folea, Maria Chindriș, Florin Feroiu și Robert Săndulescu la sărituri cu schiurile, Anca Olaru, Constantin Surdu și port drapelul delegației Gheorghe Petruț Jinga la schi-alpinism și escaladă, Diana Rențea la schi alpin și Dorina Pușcariu  și Adelina Rîmbeu, ambele la schi fond. 

Adrian Susanu