Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

21 de jucători români, pe tabloul principal al turneului de tenis Inedit Open Tour, la Brașov

Publicat: miercuri, 11 Septembrie 2019 , ora 10.10

21 de jucători români au acces pe tabloul principal al turneului de tenis Inedit Open Tour ce se desfășoară, în acestă săptămână, în Brașov, la Baza Olimpia.

Competiția este dotată cu premii de 15.000 de dolari și face parte din calendarul competițional al ITF Pro Circuit.  

La turneul brașovean sunt prezenți sportivi din 15  țări precum  Elveția, Rusia, Ucraina, Austria, Suedia, Germania, Olanda sau Serbia.

Românii Dragoș Dima, locul 374 în clasamentul ATP Ranking și Nicolae Frunză, poziția 523, sunt principali favoriți în proba de simplu. Cei doi vor intra, astăzi, în competiție.  

Anul trecut, Vasile-Alexandru Ghilea, la simplu, respectiv Franco Emanuel Egea și Gabriel Alejandro Hidalgo, din Argentina, la dublu, s-au impus la turneul brașovean.

Competiția se va încheia, în weekend, la Baza Olimpia, orele semifinalelor și a finalei de simplu urmând să fie stabilite în zilele următoare.

Adrian Susanu