Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Activități dedicate persoanelor fără adăpost, la Brașov

Publicat: miercuri, 9 Octombrie 2019 , ora 15.02
Sursa foto romania-actualitati.ro
Sursa foto romania-actualitati.ro

Cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Fără Adăpost, Direcția de Asistență Socială Brașov va desfășura, joi, o serie de activități cu scopul de a atrage atenția asupra problemelor cu care se confruntă oamenii străzii.

La evenimentul care va începe la ora 12:00, la sediul instituției, vor participa în jur de 70 de persoane defavorizate, din municipiul Brașov, care vor avea și posibilitatea să se bucure de o masă caldă.

În luna octombrie a fiecărui an, în toată lumea se desfășoară evenimente prin care se marchează atât Ziua Internațională a Persoanelor Fără Adăpost, cât și Ziua Internațională pentru Eradicarea Sărăciei, care va avea loc în data de 17 octombrie.

Persoanele fără adăpost pot învăța, cu ajutorul specialiștilor, ce trebuie să facă pentru a deprinde un stil de viață independent, cu șanse mari pentru reintegrare profesională și socială.

Adina Milea