Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Ana Bogdan e în turul secund la US Open

Publicat: marți, 27 August 2019 , ora 5.18
Foto:radioconstanta.ro
Foto:radioconstanta.ro

La Flushing Meadows, Ana Bogdan, jucătoarea ce a trecut de calificări pentru a ajunge pe tabloul principal, a învins-o în primul tur al competiției pe britanica Herriet Dart cu scorul de 6-3, 6-1. În turul al doilea al ultimului turneu de mare șlem al anului, Ana Bogdan va juca împotriva croatei Petra Martic, locul 22 mondial și favorita numarul 22 a turneului american.

Tot ieri, Monica Niculescu a părăsit competiția ce se desfășoară la New York. Dayana Yastremska din Ucraina, poziția 32 în ierarhia mondială, a trecut de Monica Niculescu în trei seturi, scor 6-4, 1-6, 6-2.

Astăzi vor intra în competiție alte trei jucătoare din România. De la ora 18.00 Mihaela Buzărnescu va juca în compania nemțoaicei Andreea Petkovic, de la ora 20.00 este programat duelul dintre Simona Halep și americanca Nicole Gibs, iar de la ora 23.00 se joacă meciul dintre Sorana Cîrstea și Katerina Siniakova din Cehia.

Marius Copil îl va avea ca adversar în primul tur de la US Open pe francezul Ugo Humbert, poziția 63 în ierarhia mondială.

Răzvan Țirea