Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

ANAF atenționează asupra unor mail-uri false trimise în numele instituției

Publicat: joi, 3 Octombrie 2019 , ora 10.11
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR

Agenția Națională de Administrare Fiscală atenționează că, în spațiul public, circulă mail-uri false trimise în numele președintelui instituției.

„ANAF atenționează contribuabilii cu privire la emailuri false transmise în numele Cabinetului Președintelui ANAF. Precizăm că nu există vreo persoană cu numele Maria Voicu care să-și desfășoare activitatea la Cabinetul Președintelui. Pentru siguranța dumneavoastră, vă sfătuim să nu deschideți aceste e-mail-uri, iar dacă au fost deschise, să nu urmați pașii descriși în acestea: să nu apelați numărul de telefon afișat/recomandat sau să dați Reply la email”, informează instituția.

Agenția Națională de Administrare Fiscală a sesizat organele abilitate cu privire la această situație, pentru continuarea cercetărilor și prevenirea unor potențiale fraude.


Mihai Cojocaru