Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Anul acesta, Festivalul Cerbul de Aur va fi putea fi văzut doar la televizor, cu tema „Generații”

Publicat: marți, 28 Iulie 2020 , ora 18.48
Sursa foto arhivă
Sursa foto arhivă

Anul acesta, proiectul special dedicat  Festivalului Cerbul de Aur este un omagiu adus artiștilor români - compozitori, textieri și vedete, un grandios spectacol de televiziune care va reaminti publicului istoria bogată a festivalului și va promova noua generație de artiști, anunță Televiziunea Română.

Va fi un program de televiziune strălucitor - promit organizatorii - în care atât tinerii cât și cei nostalgici vor avea ocazia să asculte muzica românească a tuturor generațiilor.

Înregistrările emisiunii Cerbul de Aur 2020 #GENERAȚII au loc într-unul din studiourile TVR în zilele de 28, 29 și 30 iulie.

În acest timp, din respect pentru spectatori și din dorința de a păstra calitatea producțiilor la nivelul cu care și-a obișnuit publicul, precum și pentru a evita aglomerația în incinta TVR și a menține siguranța tuturor participanților, s-a decis întreruperea proiectului „Teatru în TVR”, dar doar până în 31 iulie.

Camelia Vlad