Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Artă contemporană gustată până în miez de noapte

Publicat: duminică, 13 Octombrie 2019 , ora 18.32
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR

Expoziții dintre cele mai diverse, ateliere și concerte, artiști tineri, vizitatori tineri. De la ceas de seară până după miezul nopții. Așa a fost la Noaptea Albă a Galeriilor, la Brașov, eveniment care se află la a patra ediție în orașul nostru și care a deschis 14 galerii, dar și spații alternative artei contemporane și tinerilor artiști.

Între altele, la Visssual, sunetul, luminile și instalațiile au format un melanj  aparte, la Olimpia, vizitatorii au putut intra în lumea benzilor desenate, la fel și la Casa Sfatului, la Centrul Multicultural al Universității Transilvania deschisă publicului noaptea a fost o expoziție de fotografie, Casa Sfatului, Liceul Vocațional de Arte Plastice „Hans Mattis Teutsch”, micii artiști au fost cei care au expus. La Galeria Art Onezero, expuse au fost ilustrații în tuș și peniță ale unor povești clasice, cu un alt final.

Noaptea Albă a Galeriilor a mai avut loc în alte 12 orașe și în București. De altfel, o Asociație din București este inițiatoarea evenimentului, ajuns, în Capitală, la cea de-a 13-a ediție.

Adina Chirvasă