Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Aspirator minune pentru Compania Apa

Publicat: vineri, 11 Septembrie 2020 , ora 14.52
Sursa foto Compania Apa
Sursa foto Compania Apa

Compania Apa a închiriat un aspirator minune cu care vrea să scoată 10 tone de pietriș din canalizarea de pe străzile Avram Iancu și Morii. Potrivit reprezentanților companiei, această activitate s-ar fi putut derula și cu mijloacele obișnuite utilizate până acum, însă procesul ar fi durat cel puțin 30 de zile.

„Compania Apa a desfășurat în cursul zilei de astăzi o amplă curățare a sistemului de canalizare în zona străzilor Avram Iancu și Morii. Am optat pentru această variantă de a închiria un utilaj performant tocmai pentru a face această curățare în două zile - nu în 30 - dată fiind cantitatea foarte mare de pietriș și deșeuri care s-a găsit în acea zonă”, a spus purtătorul de cuvânt al Companiei Apa, Alina Bălătescu.


Utilizarea acestui aspirator reprezintă o garantie în plus că ploile din această toamnă nu vor mai provoca inundații în zona Stadionului Tineretului, așa cum s-a întâmplat în lunile iulie și august.

Sorin Țârcă