Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Astăzi a fost inaugurat Spitalul Militar de Campanie ROL 2

Publicat: sâmbătă, 28 Martie 2020 , ora 19.22

Astăzi a fost inaugurat Spitalul Militar de Campanie ROL 2, construit în timp-record în incinta Institutului Național de Geriatrie "Ana Aslan".

Spitalul are în compunere corturi medicale și containere - care cuprind, printre altele, unități de triaj, laborator, radiologie, sterilizare, zonă de decontaminare - structura fiind operațională, din punct de vedere administrativ și medical, după ce a parcurs, succesiv, etapele prevăzute de procedurile medicale în vigoare, potrivit AGERPRES.

Președintele Klaus Iohannis a vizitat, în această dimineață, unitatea și a făcut un nou apel către populație pentru respectarea măsurilor și recomandărilor de distanțare socială.

Unitatea va fi folosită pentru tratarea pacienților cu COVID-19, va avea 132 de paturi pentru pacienții cu forme ușoare și medii ale bolii, precum și 26 de paturi de terapie intensivă.

Radio România Brașov FM