Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Au început înscrierile la crosul Aleargă TU pentru EI

Publicat: miercuri, 22 Mai 2019 , ora 17.29
Sursa foto HOSPICE Casa Speranței
Sursa foto HOSPICE Casa Speranței

S-a dat startul înscrierilor la crosul Aleargă TU pentru EI, organizat de HOSPICE Casa Speranței.

Pasionații de alergare, amatori sau profesioniști, care vor să își dedice efortul cauzei pacienților incurabili se pot înscrie online pe team.hospice.ro până pe 10 iulie.

Evenimentul, ajuns la cea de-a 11-a ediție, va avea loc, pe 13 iulie, pe Aleea de Sub Tâmpa.

Pe lângă cursele deja consacrate în edițiile precedente, anul acesta alergătorii vor putea alege și curse de echipă: Ștafeta de 6 km, împărțită de 3 persoane sau Cursa Familiei, unde adulții și copiii pot alerga împreună, indiferent de vârstă. Cele 4 curse individuale ale crosului ”Aleargă TU pentru EI” sunt accesibile pentru diferite segmente de vârstă: 4-6 ani, 7-15 ani, peste 15 ani și majori.

Marea surpriză a evenimentului o reprezintă alergarea pe bandă, timp de 12 ore, a lui Robert Hajnal, cel mai bun ultramaratonist din România, pentru stabilirea unui record național, iar cei care doresc să alerge, alături de acesta, o pot face dacă își rezervă un loc pe o bandă alăturată. De asemenea, cei care doresc să sprijine efortul lui Robert, o pot face printr-o donație pe profilul său de pe platforma galantom.ro.

Pacienții HOSPICE vor avea și ei parte de o cursă simbolică, în cadrul evenimentului, ”Cursa Speranței”, pe o distanță de aproape un kilometru.

Toți participanții la eveniment vor primi câte o consultație gratuită, oferită de o clinică privată.

Crosul ”Aleargă tu pentru ei” este un eveniment sportiv caritabil, cu tradiție în Brașov, care a adunat, în cele 10 ediții de până acum, peste 4.000 de alergători, 100 de companii și instituții implicate și 67.000 de euro, fonduri strânse în beneficiul pacienților HOSPICE Casa Speranței.

Martina Piukovici