Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Campionatul Ligii 3 nu va mai fi reluat

Publicat: marți, 12 Mai 2020 , ora 11.41
Sursa foto Facebook
Sursa foto Facebook

Prin hotărârea Comitetului de Urgență al Federației Române de Fotbal din 11 mai 2020, campionatul Ligii 3 nu va mai fi reluat pentru partidele rămase de disputat în sezonul 2019-2020.


De asemenea, nicio echipă nu va retrograda, iar în Liga 2 promovează echipele clasate pe prima poziție în fiecare serie sau învingătoarele unui baraj în dublă manșă între locul 1 și locul 2 din fiecare serie, dacă diferența între primele două clasate este egală sau mai mică de 3 puncte.


Din Liga 4 în Liga 3 vor promova 14 echipe, câștigătoarele mini-grupe de baraj în trei între reprezentantele județelor. Fiecare echipă va disputa un singur joc împotriva fiecăreia dintre celelalte două echipe din mini-grupă.


FRF va analiza modalitatea de desemnare a fiecărei reprezentante a județelor din partea Asociațiilor Județene de Fotbal urmând a refuza participarea la barajul de promovare în Liga 3 a echipelor care nu au fost desemnate printr-o procedură transparentă, nediscriminatorie și în care principiul meritului sportiv să primeze.


La Brașov, în Liga a 4-a Precizia Săcele este lider cu 43 de puncte urmată de Corona Brașov cu 42 și Colțea Brașov cu 40 de puncte.

Adrian Susanu