Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Chestionar online pentru pasagerii care intră în țară prin Aeroportul Internațional Henri Coandă, București

Publicat: sâmbătă, 20 Iunie 2020 , ora 16.11
Sursa foto arhivă romania-actualitati.ro
Sursa foto arhivă romania-actualitati.ro

Pasagerii care intră în țară prin Aeroportul Internațional Henri Coandă, din București, au la dispoziție, începând de ieri, un chestionar online pentru completarea electronică a declarației epidemiologice, informează Radio România Actualități.

Datele declarației pe propria răspundere pot fi completate de pe orice dispozitiv conectat la internet, în vederea procesării lor de către Direcțiile de Sănătate Publică.

Pentru eficientizarea fluxului pasagerilor, transmiterea datelor către punctele DSP din aeroport se poate face oricând, recomandabil chiar o dată cu planificarea călătoriei spre România.  Aplicația este disponibilă momentan doar la Aeroportul Henri Coandă și poate fi accesată de pe site-ul www.bucharestairports.ro - arată un comunicat al Serviciului de Telecomunicații Speciale.

Radio România Actualități