Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Clubul ACS SR Brașov, scos la vânzare cu un leu

Publicat: marți, 4 Februarie 2020 , ora 13.14
Sursa foto ACS SR Brașov
Sursa foto ACS SR Brașov

Asociația Clubul Sportiv SR Municipal Brașov vrea să vândă cu un leu acțiunile clubului, considerat de suporteri ca fiind continuatorul FC Brașov- echipa fanion a orașului.

Ei vor să vândă clubul pentru că nu mai au resurse financiare pentru a întreține echipa. În acest moment, clubul ACS SR Brașov are datorii de aproximativ 50.000 de euro. În acest sens, asociația a adresat o scrisoare deschisă Primăriei Brașov, cu oferta propusă. 

Cele două părți au mai avut discuții și în trecut privind preluarea de către Primărie a clubului înființat de fanii microbiști, dar acestea au eșuat.

Între timp, Primăria Brașov a reușit să cumpere marca și palmaresul FC Brașov și, de asemenea, a promis că va efectua în acest an lucrări de consolidare a Stadionului Tineretului aflat în condiții deplorabile în acest moment.

Aflați în Liga a trei, seria a treia, cei de la SR Brașov trec prin mari greutăți financiare, iar în acest moment se află pe locul 10 în serie cu 19 puncte, în apropierea locurilor retrogradabile.

Până la această oră, Primăria Brașov nu a oferit un punct de vedere în legătura cu acest subiect. 

Adrian Susanu