Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Clubul Colțea 1920 / Academia Celta Brașov și-a reluat activitatea

Publicat: luni, 25 Mai 2020 , ora 12.01
Sursa foto Facebook
Sursa foto Facebook

Primul club brașovean care și-a reluat activitatea după întreruperea forțată de pandemia de coronavirus este Colțea 1920 / Academia Celta Brașov.


Brașovenii au reluat activitatea cu respectarea normele de siguranță și igienă impuse de autorități. Fotbaliștii de la Colțea au revenit pe teren momentan în grupuri restrânse respectând normele de distanțare. De altfel, formațiile de juniori și copii ale clubului „alb-negru” nu vor disputa însă meciuri prea curând, competițiile acestora dar și cele feminine fiind “înghețate” de către Federația Română de Fotbal.

„Suntem bucuroși că am reușit să reluăm activitatea sportivă în aer liber am pregătit baza sportivă proprie pe care o avem la Tărlungeni. Am pregătit și personalul cu tot ce ne cere situația actuală. Copiii au răspuns foarte bine, foarte bucuroși, foarte emoționați. I-am pregătit și pe ei și sunt bucuros că primele zile de antrenamente individuale au decurs fără nici o problemă. Deocamdată nu am introdus mingea dar să vedem după data de 1 iunie poate măsurile se vor mai relaxa un pic în ceea ce privește aceste activități pentru copii și suntem pregătiți să le oferim și mai multe bucurii celor mici”, a spus Ciprian Jurubescu, președinte CS Colțea 1920 Brașov.



În schimb echipa de seniori a celor de la Colțea 1920, din Liga a 4-a Brașov este posibil se încheie sezonul pe teren, în cazul în care câștigătoarea seriei județene de fotbal se va desemna în urma unui baraj.

Adrian Susanu