Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Concert de excepție la Filarmonica Brașov

Publicat: joi, 11 Aprilie 2019 , ora 13.05
Sursa SRR
Sursa SRR
Interviu protagoniști

Vioara Stradivarius, mânuită cu maiestrie de Alexandru Tomescu și un dirijor aflat în premieră la Brașov, sunt protagoniștii Concertului Simfonic Extraordinar organizat, joi seara, de la ora 19.00, de Filarmonica Brașov, ca de obicei, la Sala Patria.

Spectacolul se va desfășura sub bagheta dirijorului bulgar Dian Tchobanov, aflat pentru prima oară la Brașov și care ne-a mărturisit că este cucerit de orchestra Filarmonicii brașovene.

Acordurile muzicii clasice vor fi cu atât mai speciale, joi seara, când invitatul Filarmonicii este violonistul Alexandru Tomescu și a sa vioară Stradivarius. Acesta ne-a mărturisit că a pregătit un program muzical mai aparte.

Filarmonica Brașov se alatură campaniei de susținere a copiilor și tinerilor cu autism din Brașov, desfășurată de Asociația "Rază de Speranță."

Astfel, la concertele din 11 și 18 aprilie, Asociația va fi prezentă în foaierul Filarmonicii Brașov, cu materiale de informare și conștientizare. Biletele se găsesc la Sala Patria, dar și on-line, pe www.bilet.ro. Costul unui bilet este de 50 Ron.

Bianca Bucă