Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Concurs de fotografii tematice, organizat de Agenția Națională Antidrog

Publicat: vineri, 26 Iunie 2020 , ora 13.29
Sursa foto Facebook / Agenția Națională Antidrog
Sursa foto Facebook / Agenția Națională Antidrog

De Ziua Internațională Împotriva Consumului și Traficului Ilicit de Droguri, marcată la data de 26 iunie, Agenția Națională Antidrog a lansat un concurs de fotografii tematice.


Campania națională media de prevenire a consumului de substanțe psihoactive, „FII LIBER!”, își propune creșterea nivelului de informare, sensibilizare și conștientizare cu privire la efectele medico-psiho-sociale ale consumului de substanțe noi psihoactive.


De asemenea, autoritățile doresc să obțină și dezvoltarea unor atitudini și practici de viață sănătoasă la nivelul populației generale cu vârsta cuprinsă între 15 și 64 de ani, cu accent pe populația școlară și la risc de consum de droguri, respectiv 15-34 de ani.


Parte a acestei campanii, concursul de fotografii se va desfășura online.


„Fotografiile participante la concurs vor conține imagini de promovare a alternativelor de viață sănătoasă: sport, natură, activități alături de prieteni și familie etc. Imaginile vor transmite mesaje pozitive și vor fi realizate special pentru acest eveniment având ca element de individualizare, în conținutul lor, ca text scris, mesajul FII LIBER”, a spus reprezentanta Centrului Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Brașov, Anda Samson.


Fotografiile pot fi trimise din 26 iunie până în 27 iulie, iar câștigătorii vor fi anunțați în 3 august. Concursul este unul cu premii, astfel că premiul I constă într-o bicicletă, premiul al II-lea este o trotinetă și premiul al III-lea este un set de căști wireless. 

Sorin Țârcă