Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Corona, campioană națională la floretă echipe

Publicat: luni, 24 Iunie 2019 , ora 12.08
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR

Corona este Campioană Națională la floretă echipe!

Enya Male, Darra Cismaș, Denisa Pescăruș și Alexandra Olaru - Medaliate cu AUR la Campionatul Național de la București!

Floretistele antrenate de Matei Piukovici și Dorin Moraru au câștigat primul titlu național, pe echipe, al secției de scrimă Corona, după ce au învins, sâmbătă la București echipa Floretă Timișoara în finala fetelor de U13 ani.

Floreta de la Corona nu se întoarce cu o singură medalie de la Campionatele Naționale de la București, sportiva Coronei, Enya Male fiind noua vicecampioană la floretă individual, după ce a pierdut la limită titlul național cu scorul de 10-9.

De asemenea, Darra Cismaș a avut și ea un parcurs foarte bun în concurs și se întoarce medaliată cu bronz, în vreme ce Denisa Pescaruș a terminat pe locul 7.

Corona a participat la Naționale cu două echipe. Prima a câștigat titlul de campioană, în vreme ce Corona 2, formată din Sonia Tighinean, Daria Zorilă și Sonia Lupașcu s-a clasat pe locul 7. La individual, Sonia Lupașcu a terminat concursul la 10-11 ani tot pe poziția 7.

Martina Piukovici