Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

#Dăruimradio de ziua noastră

Publicat: vineri, 14 Februarie 2020 , ora 19.24
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR

De 1 an, la înălțime! În 1 martie, Radio România Brașov FM împlinește un an de când a avut prima emisie, pe 93,3 FM.

Vom marca acest eveniment așa cum știm noi mai bine, cu știri, dar am pregătit și un eveniment la înălțime.

În parteneriat cu Primăria Municipiului Brașov, pe scena Sălii Patria, vineri, 28 februarie, de la ora 19.00, aducem un concert de excepție. Și, cum în fiecare zi ne dăruim munca vouă, ascultătorilor Radio România Brașov FM, la moment aniversar vrem să #dăruimradio unei cauze care nu mai are nevoie de nicio prezentare - HOSPICE Casa Speranței.

"A trecut un an de când Radio România Brașov FM a venit la Brașov, ca o încununare a eforturilor de ani de zile și ca o recunoaștere a misiunii Brașovului în piața mass-media și implicit în piața radioului public. Suntem mândri că am pus la punct un eveniment de marcă, avem invitați de marcă pe scena Sălii Patria a Filarmonicii brașovene, care vor încânta publicul cu acorduri remarcabile. Este un moment deosebit pe care îl dedicăm celor care vor veni la Sala Patria și care vor avea ocazia să contribuie și pentru o cauză nobilă. Vă așteptăm la Sala Patria, în 28 februarie, de la ora 19.00.", a spus Dorin Dușa, managerul Radio România Brașov FM

Ne vor fi alături pianiștii Horia Mihail și Ioan Dragoș Dimitriu, care ne vor oferi un recital la patru mâini ce va impresiona prin tehnică, eleganță, vitalitate ritmică și expresivitate.

Pe scenă îl veți vedea și pe Berti Barbera, artistul care la fiecare reprezentație reușește să dea o formă originală, spectaculoasă și accesibilă oricărei piese muzicale pe care o abordează.

În premieră, la Sala Patria, alături ne va fi Big Band-ul Radio, condus de Ionel Tudor.

Alături ne este și Primăria Municipiului Brașov:

"Un an, din punct de vedere al vârstei biologice vorbind, este puțin. Un an de zile în acest domeniu, în ce înseamnă radio, în general, este o perioadă destul de consistentă, din punct de vedere al parcursului. Eu cred că un an de zile este un început bun, un parcurs bun pe care l-ați făcut aici, la Brașov, și faptul că s-a decis să existe un studio regional la Brașov, al Radio România, cred că a fost o decizie bună, pentru că Brașovul are importanța pe care o are în structura administrativă a țării și vă felicit și vă urez mult succes în continuare!" , a spus George Scripcaru, primarul municipiului Brașov.

Așadar, vă invităm să ne fiți alături, în 28 februarie! Biletele sunt disponibile pe spectacolebrasov.ro și la casa de bilete a Sălii Patria. Prețul unuia este de 75 de lei.

Adina Chirvasă