Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

De Ziua Îndrăgostiților, biscuiții iubirii la 5 anișori

Publicat: vineri, 14 Februarie 2020 , ora 19.10
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR

Despre dragoste a fost vorba, astăzi, la o cofetărie artizanală din cartierul Avantgarden 3 Brașov, unde copiii de la grădinița din zonă au venit să facă biscuiți cu gem în formă de inimioară.

Daniel Ungureanu, managerul cofetăriei, a recunoscut faptul că cei mici le-au fost de mare ajutor: "Noi am făcut aluatul,iar ei l-au decupat în formă de inimioară. Sunt biscuiți speciali pe care copiii îi pot consuma întrucât sunt realizați cu făină ecologică, iar gemul este făcut tot de noi în timpul verii".

Cum era de așteptat, activitatea de astăzi a fost o încântare pentru toți prichindeii, dar, mai ales, pentru Anastasia si Thomas care, la 5 anișori, au descoperit deja… fluturașii iubirii, dăruindu-și chiar unul altuia biscuții inimioară, asta si cu ajutorul colegului lor mai experiementat, Antonio, care a avut rolul de Cupidon. "Îi voi dărui Anastasiei 10 biscuiți pentru că este foarte frumoasă și i-am dat și bomboane de ciocolată", ne-a mărturisit Thomas, primind în dar zâmbetul alesei sale și alți biscuiți la schimb.

Activitatea a facut parte dintr-un proiect mai amplu al grădiniței. "În această perioadă, la grădinița noastră descoperim meseriile, iar astăzi am dorit să devenim cofetari. Am mai fost aici și ne-a plăcut foarte mult", ne-a spus Eliza Oneci, educatoare.

Bianca Bucă