Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Fă rai din ce ai!

Publicat: vineri, 6 Decembrie 2019 , ora 15.04
sursa foto: SRR
sursa foto: SRR

În ziua de Sfântul Nicolae, elevii de la Școala Gimnazială Nr.2  Diaconu Coresi Brașov au ales ca măcar pentru o zi să aline singurătatea a 90 de bunici de la Căminul pentru Persoane Vârstinice din Noua, județul Brașov.

Aceștia au pregătit un program de colinde tradiționale, internaționale și obiceuri de Crăciun.

Activitatea a avut ca scop sudarea relațiilor dintre generații și s-a aflat sub sloganul ,,Dăruiește din inimă’’.

Copiii au pregătit pentru bunici și felicitări pe care le-au realizat la orele de curs. Totodată, cei mici i-au învățat pe bătrâni cum se realizează o felicitare digitală.  Momentul a fost unul emoționant, iar activitățile desfășurate  pot fi un exemplu de urmat pentru ceilalți membrii ai comunității. 

Pe tot parcursul lunii decembrie la Căminul pentru Persoane Vârstinice din Noua vor avea loc diferite  activități unde atât copiii, cât și cei vârstnici vor fi implicați.

Cei care vor să dăruiască un zâmbet bătrânilor de la cămin pot veni oricând să petreacă timp cu ei și chiar să le ofere daruri. 

Adina Milea