Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Gheorghe Ialomițianu ar putea fi candidatul ALDE pentru fotoliul de primar al Brașovului

Publicat: miercuri, 22 Ianuarie 2020 , ora 15.55
Sursa foto romania-actualitati.ro - gov.ro.
Sursa foto romania-actualitati.ro - gov.ro.

Partidul Alianța Liberalilor și Democraților, filiala Brașov și-a ales o nouă conducere interimară care a declarat că este în negocieri avansate cu fostul ministru de finanțe, Gheorghe Ialomițianu, pentru ca acesta să fie candidatul ALDE la funcția de primar al Brașovului. 

Noua conducere ALDE dorește să facă o campanie curată, fără atacuri la persoană și cu acțiuni care să creeze încredere și nu spectacol.

Președintele interimar ALDE Brașov, Ivan Cismaru, a mai spus că este nevoie de o ierarhizare a problemelor și de o implicare a cetățenilor în luarea de decizii prin ample dezbateri publice.

„După părerea noastră, esențial este ca oamenii să conștientizeze că alegerile reprezintă momentul important prin care își pot impune punctul de vedere, dacă și numai dacă vor ieși la vot, dacă și numai dacă vor știi pe cine să aleagă. Pentru municipiul Brașov intenția noastră este să îl susținem pe domnul Gheorghe Ialomițianu, fost ministru de Finanțe. Oamenii trebuie să aibă în vedere că numai cine a putut face ceva, va mai putea face ceva., a declarat Ivan Cismaru.

Ivan Cismaru a mai declarat că ALDE vede patru domenii importante care trebuie să devină locomotive ale dezvoltării locale și aici se referea la învățământ, alimentație, sănătate și industri producătoare de bunuri. Candidaturile oficiale ale ALDE Brașov vor fi făcute publice la începutul lunii martie. Pe lângă Gheorghe Ialomițianu, ALDE Brașov mai negociază și cu fostul președinte al Consiliului Județean, Aristotel Căncescu pentru o eventuală reîntoarcere pe funcție.

Nucu Jalea