Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Încă 3 decese confirmate, printre care și o persoană de 39 de ani

Publicat: duminică, 29 Martie 2020 , ora 0.34

Alte 3 decese, toate din județul Ialomița, au fost confirmate, în urmă cu puțin timp, de către Grupul de Comunicare Strategică. România a ajuns, astfel, la un bilanț de 37 de persoane decedate după infectarea cu coronavirus.


Primul caz este cel al unui bărbat de 39 de ani, testat pentru COVID 19 pe 26 martie, dată la care a și murit în izolatorul CPU Spital Țăndărei. Rezultatul testului a fost confirmat ca fiind pozitiv în 28 martie. Fără boli asociate cunoscute.


Un alt bărbat de 60 de ani s-a stins pe 25 martie, la domiciliu. Bărbatul avea comorbidități asociate, obezitate.


Tot la domiciliul său a murit și un bărbat de 77 ani, pe 25 martie.


În cazul celor două persoane decedate la domiciliu, s-au recoltat probe necroptice de către medicina legală pe 26 martie, al căror rezultat a fost confirmat ca fiind pozitiv în data de 28 martie.


Niciunul dintre decedați nu a avut istoric de călătorie și nici contact cunoscut cu caz confirmat, se precizează în comunicatul Grupului de Comunicare Strategică.

Radio România Brașov FM