Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Jelena Terzic a semnat contractul cu echipa de handbal feminin Corona Brașov

Publicat: marți, 30 Iunie 2020 , ora 11.43
Sursa foto captura video Facebook CSM Corona Brasov
Sursa foto captura video Facebook CSM Corona Brasov

Echipa de handbal feminin Corona Brașov a semnat contract cu un inter dreapta care vine din liga sârbă. Jelena Terzic are 25 de ani și este campioană națională a Serbiei cu Jagodina în anul 2018 și golgetera campionatului un an mai târziu, cu nu mai puțin de 200 de goluri marcate.


În sezonul recent încheiat a reușit alături de echipa Naisa să se califice în semifinalele Cupei Challenge, avand la activ 19 goluri în Europa, fiind în topul celor mai bune 10 marcatoare.



La nivel de echipă națională, Jelena Terzic este medaliată cu bronz la Campionatele Mondiale Universitare din 2018, iar în același an a reprezentat Serbia la Jocurile Mediteranene.



„Am ales Corona și proiectul de viitor de la Brașov pentru că sunt convinsă ca va fi un pas important în cariera mea. Echipa are un antrenor despre care am auzit lucruri frumoase, cu o carieră bogată în handbal și sunt convinsă că toată această experiență mă va ajuta să progresez. Îmi doresc ca atât eu cât și echipa să ne atingem obiectivele”, a spus Jelena Terzic.



Echipa de handbal feminin Corona Brașov va evolua în sezonul viitor în Divizia A cu Simona Gogârlă antrenor principal. Reunirea echipei este programată pentru data de 7 iulie.

Adrian Susanu